Al jaren maak ik mijn eigen wenskaarten, bijna allemaal geborduurd en met 3D-plaatjes, strass-steentjes, stickerrandjes en hoekponsjes versierd. Na een paar jaar kreeg ik mijn eigen ideeën voor borduurpatronen, maar ik wist niet hoe ik er mee moest beginnen.

Begin 2014 kwam het balletje weer aan het rollen toen ik iemand tegen het lijf liep die zei me wel te kunnen helpen. Na wat proberen, brainstormen en wilde ideeën ontstond langzaam maar zeker een aantal borduurpatronen die naar mijn zin waren.

De reacties op ‘mijn’ patronen waren zo positief dat we besloten er een website aan te wijden. Dit plan werd groter en groter en al snel was er een logo, stonden de patronen (met borduurinstructies en mooie foto’s van voorbeeldkaarten) op patroonvellen en kreeg de website vorm.

Borduurpatroon EC001 voor geborduurde wenskaartenBorduurpatroon EC022 voor geborduurde wenskaartenBorduurpatroon EC009 voor geborduurde wenskaartenBorduurpatroon EC010 voor geborduurde wenskaartenBorduurpatroon EC016 voor geborduurde wenskaartenBorduurpatroon EC018 voor geborduurde wenskaarten

Contact

Middels onderstaand contactformulier kunt u eenvoudig contact opnemen.